Week van Lezen en Schrijven 2020

Van maandag 7 tot en met zondag 13 september is er extra aandacht voor de 2,5 miljoen mensen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en/of digitale vaardigheden.
Het leven is lastiger als je moeite hebt met lezen, schrijven of omgaan met de computer. Dat wordt in de coronacrisis nog extra duidelijk. Want er komt veel informatie op je af van de overheid, van winkels en van scholen. Dat is niet altijd makkelijk te volgen. Zeker als je niet digitaal vaardig bent.
Heeft u ook moeite met lezen, schrijven, rekenen en/of omgaan met de computer? Meld u dan aan voor een cursus voor volwassenen bij ROC Nijmegen.
Kent u iemand die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen en/of omgaan met de computer? Wijs die persoon er dan op dat je nooit te oud bent om te leren!
Bij ROC Nijmegen kunt u lessen volgen voor maar €45,- per jaar. De cursus is op dinsdag en donderdag van 9.00 -12.00uur in wijkcentrum De Schalmei. U werkt in uw eigen tempo aan wat u wilt leren. De groepen zijn klein. U kunt op elk moment starten.
Bel 024-8904024 of ga naar www.roc-nijmegen.nl/cursussen/nederlandse-taal-rekenen-en-computervaardigheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image