Schooljaar Yuverta mbo Nijmegen van start

Studenten allemaal weer op school

Vandaag is het nieuwe schooljaar voor Yuverta mbo Nijmegen écht van start gegaan. Het vertrouwde Helicon MBO Nijmegen gaat verder als Yuverta mbo Nijmegen; de nieuwe naam van de mbo-instelling. Helicon, Wellantcollege en Citaverde zijn vanaf 1 augustus één onderwijsorganisatie: Yuverta. De studenten van de groene mbo-school in Nijmegen begonnen vandaag weer met hun lessen, fysiek op school. Deze hele week worden ze bij de ingang van de school feestelijk verwelkomd bij Yuverta.

Ruim 300 eerstejaars studenten namen vorige week al deel aan de introductieprogramma’s. “Wij zijn blij dat al onze studenten in het nieuwe schooljaar weer volledig naar school kunnen”; aldus opleidingsmanager Anke Aalmers. “Vorige week vonden de introductiedagen plaats waarbij de studenten en docenten fysiek konden kennismaken met elkaar en de school. We zien dat iedereen blij is dat ze elkaar weer live kunnen ontmoeten en dat geeft veel energie”.

Goed nieuws mag je vieren!

De Yuverta scholen organiseren tijdens de eerste schoolweek leuke momenten met leerlingen, studenten, cursisten en medewerkers om de start van Yuverta te vieren. Zo ging vandaag onder andere de Yuverta movie: youtube.com/c/YuvertaTV/ in première. De film is een ode aan de leerlingen, studenten en cursisten van Yuverta, die thuis raken in hun toekomst. Die het verschil (gaan) maken. Een ode aan alle medewerkers van de instelling, die iedere dag voor hen van betekenis zijn.

Vernieuwde website online
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op yuverta.nl is meer informatie te vinden over de mbo-school in Nijmegen, maar ook over alle vmbo-scholen, mbo-opleidingen én cursussen & trainingen van Yuverta.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image