Open dag Stadslandbouw Kop van Malden

Stadslandbouw Kop van Malden wordt gevormd door een aantal enthousiaste duurzame ondernemers die werken in het gebied tussen Nijmegen en Malden. We telen in voedselbossen, zelf-pluk moestuinen of op regeneratieve wijze. Ben je geïnteresseerd in lokale, duurzame producten of bent u nieuwsgierig naar hoe wij werken en waarom we dat zo doen? Kom kennismaken!

Graag verwelkomen we je op 3 oktober van 11:00 tot 16:00 tijdens onze open dag. We vertellen je graag alles over onze duurzame, innovatieve en regeneratieve landbouw projecten. Er zijn activiteiten voor jong en oud; pannenkoeken bakken van zelf geoogste appels, luisteren naar een voedselbos verhalenverteller, insectenhotels bouwen, demonstraties fruitbomen snoeien, en nog veel meer. Tussendoor kan je bijkomen met koffie, thee en taart.

We hanteren natuurlijk de op dat moment geldende corona maatregelen. Dat houdt in dat je bij aankomst een coronabewijs moet tonen om toegang te krijgen. Ook letten we op onderlinge afstand en hygiëne, het kan dus zijn dat bepaalde activiteiten bij een maximum aantal bezoekers vol zijn.

Voor meer informatie over de initiatieven, de activiteiten en het blokkenschema kan je terecht op www.stadslandbouwkopvanmalden.nl of in ’t Grootstalletje aan de st Jacobsweg 15a. Mocht je niet kunnen op 3 oktober, maar ons wel willen bezoeken? Boek dan via de site een rondleiding of leg zelfstandig de fiets/wandelroute af.

Tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image