Helaas ook geen Bouwdorp Hees 2021…

Het is ontzettend jammer, maar door de corona-situatie is het dit jaar voor ons opnieuw niet mogelijk Bouwdorp Hees te organiseren. Er is nog te veel onduidelijkheid over vergunningen, vaccinaties, etc. om een goede voorbereiding neer te zetten. Daardoor is er te veel onzekerheid over het wel of niet kunnen laten doorgaan van het evenement. Met pijn in ons hart slaan we daarom ook dit jaar over…

We hopen er weer bij te zijn in 2022! Samen met jullie maken we er dan graag weer een mooie week van!

Om van de volgende editie weer een succes te kunnen maken, hebben wij versterking voor de organisatie nodig! Wie wil ons komen helpen?!

Als lid van de organisatie zorg je samen met de rest van het team voor een fantastische week voor ruim 200 kinderen. Een verantwoordelijke taak in een gezellig team. Binnen de organisatie van Bouwdorp Hees bestaan grote en kleine taken met uiteenlopende verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan het bedenken van knutsel- en sportactiviteiten, het regelen van facilitaire zaken, het bijhouden van de website, het benaderen van sponsoren en het aansturen van vrijwilligers.

Gemiddeld komen we 1x per 6 weken bij elkaar waarbij we een avond overleggen. Daarnaast ben je, afhankelijk van de grootte van je taak, hier ook enkele uren per maand mee bezig. In de week voorafgaand aan het Bouwdorp zijn we iets drukker met het zetten van de puntjes op de i. Het is geen voorwaarde om als lid van de organisatie deel te nemen aan de bouwdorpweek zelf of om beschikbaar te zijn in de week voorafgaand aan de bouwdorpweek. Heb je interesse in deelname aan de organisatie of wil je graag meer informatie? Stuur een mail naar Bouwdorphees@gmail.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image