Dynamic-tennis Vereniging LOB’94 zoekt leden!

In het laatste nummer van Neij West, waar veel aandacht is besteed aan sport in de wijk, heeft u ook kunnen lezen over Dynamic-Tennis. Of vloertennis, zoals de Belgen het noemen. Het kan goed zijn dat u daar nog nooit van heeft gehoord. Dynamic Tennis is leuk, gezellig, sportief en geschikt voor de wat oudere medemens.

Mocht het grote sporten u een beetje zwaar liggen maar u wilt toch graag wat doen aan uw conditie en/of uithoudingsvermogen dan, bent u welkom bij onze vereniging.  In de Vocasahal in Neerbosch-Oost speelt twee keer per week een dynamic tennisclub: LOB’94.

Wij zoeken nog leden die het leuk vinden om nog wat aan sporten te doen maar waarvoor het grote sporten zoals: tennis, volleybal, tafeltennis enz. enz. teveel wordt.
U bent van harte welkom op maandag van 14.00 uur tot 15.30 uur en op vrijdag van 10.30 uur tot 12.00 uur om eens een keer te komen kijken in de Vocasahal. 

Kijkt u ook eens op onze website: www.dynamictennis-nijmegen.nl . Hier vindt u meer informatie. U kunt ook telefonisch contact opnemen met het secretartiaat: (tel: 024-3224549) of per Email: info@dynamictennis-nijmegen.nl

Herman Wanders, voorzitter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image