Beste wandelaars,

Het kan weer! Deelnemen aan een unieke wandeling in de regio Nijmegen.

Wij zijn heel erg blij met het initiatief van de Stichting Nederasselt Gezond om bij hun evenement Uiterwaarden Run dit jaar ook een unieke wandeling op te nemen.

Een wandeling van ruim 3 km in de uiterwaarden van en over de Maasdijk bij Nederasselt. Waar die dag ook enkele hardloop parcoursen zijn van de Uiterwaarden Run en waarbij dus ook een unieke groepswandeling georganiseerd wordt.

Zoals altijd met wat te drinken, zonder kosten en met een beloning op het eind.

Starttijd is om 11.05 uur, heel stipt, op zondagochtend 26 september. Start en finish is bij dorpshuis “Ons Huis”. Adres: Kerklaantje 17 te Nederasselt.

Voorwaarde voor gratis deelname is wel dat je je als wandelaar/begeleider inschrijft via onze website: www.uniek-wandelen.nl . En het maximum aantal deelnemers is door de organisatie vastgesteld op 40 personen. Vol is vol, dus wees er op tijd bij als je wil deelnemen aan deze unieke wandeling.

We kunnen ook al melden: in de gemeente Heumen zal er dit jaar nog een tweede unieke wandeling zijn: als onderdeel van de Sint Nicolaastocht in de kern Heumen op zondag 28 november. Dat wordt voor de derde keer een unieke wandeling daar en dus maken we er iets bijzonders van. In samenwerking met Heumense vrijwilligers, de dorpsjeugd en …. veel muziek bij de intocht door het dorp!

En wil je nog foto’s terugzien van de wandelingen die we tot nu toe gemaakt hebben, er staan er een heleboel op onze site op de pagina “Foto’s”.

Met vriendelijke groet,

Stichting Uniek Wandelen Nederland

uniekwandelennederland@gmail.com

F: platformuniekwandelen

www.uniek-wandelen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image