ASSpiratie-groep voor (jong)volwassenen uit gemeente Nijmegen

Leven met ASS (autisme) te midden van anderen zonder ASS is niet altijd eenvoudig. ASS kan lastig zijn in het dagelijks leven, bijvoorbeeld op het gebied van werk, wonen en in contacten met andere mensen. Vaak roept de diagnose vragen op. Meer informatie over ASS en hoe je hiermee om kunt gaan kan dan helpen.

De groep is bedoeld voor (jong) volwassenen met ASS in de leeftijd van 18-35 jaar met een gemiddelde tot hoge intelligentie. Het heeft de voorkeur dat de diagnose ASS gesteld is.

De ASSpiratie-groep bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. De cursus start op maandag middag 27 januari 2020. De locatie is: Medisch Centrum Jacobslaan, St Jacobslaan 343-345, 6533 VD Nijmegen. De kosten voor deelname zijn € 20,- (cursusmateriaal).

Voor meer informatie over de cursus of aanmelding kan je mailen naar Sterker Sociaal Werk via groepswerk@sterker.nl. Vervolgens zal contact met hen opgenomen worden om een datum te prikken voor een kennismakingsgesprek. Daarin kan je vragen stellen en zal meer informatie gegeven worden.

Volg en 'like' ons:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image